Groepen 5/6

In onze groep kunnen wij goed samen werken, overleggen en leren wij iedere dag heel veel!
We vinden het superleuk om aan projecten te werken.

Daarbij helpen juf Bianca, juf Mireille en juf Gwendolyn natuurlijk ook goed mee!

Onze belevingen

 • 2024-03-03

  Uitje Prehistorisch project

  We hebben al heel wat weken gewerkt over de Prehistorie. Als afsluiting maakten we een reis naar de steentijd in het archeologisch openluchtmuseum “Het Swifterkamp”. Daar kregen we uitleg, maar ook vragen over de Prehistorie. Eigenlijk wisten we al best heel veel. We onderzochten vuurstenen, potten, vuistbijlen. schrapers en speerpunten. Ook mochten we twee hutten bekijken. Als afsluiting bakten we heerlijke broodjes boven het vuur en maakten we ons eigen muziekinstrument van een houtje en een stukje gewei.

 • 2023-09-21

  Schoolreisje

  Wat een heerlijke dag hadden we voor ons schoolreisje.In de ochtend hebben we een heleboel over oude en hypermoderne treinen geleerd in het Spoorwegmuseum. We hebben in de koninklijke wachtkamer gezeten. Er waren ook supercoole attracties zoals de vuurproef en de stalen monsters. Daarna hebben we nog gezellig gespeeld met elkaar bij park Austerlitz. De botsauto’s en zweefmolen waren echt heel leuk.
  Toen weer terug in de bus. Wat een feestje was het!

 • 2023-09-04

  Het nieuwe schooljaar

  Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wat is het fijn om elkaar weer te zien. We hebben elkaar een heleboel te vertellen.
  We doen allerlei spelletjes om elkaar beter te leren kennen. We oefenen ook in het samenwerken.
  We gaan er samen een fijn jaar van maken!

 • 2023-02-17

  Carnaval!

  Vandaag vierden we carnaval! Iedereen mocht verkleed op school komen. We startten de dag met een modeshow om iedereens prachtige outfits te bewonderen. Groep 7 en 8 hadden spellen bedacht, die we in groepjes met de kinderen van groep 1 t/m 4 speelden. We hebben de polonaise gedaan en vooral heel veel gelachen met z’n allen!